Fordelene ved HF Spiralsvejsning Fin Tube

Bare rør generelt materiale: legering, kulstofstål, rustfrit stål

Bare rør OD: 16-219 mm

Fin generelt materiale: legering, kulstofstål, rustfrit stål

Finnestigning: 3-25 mm

Finnehøjde: 5-30 mm

Finnetykkelse: 0,8-3mm

H type finnerør
STUDDEN FIN RØR

Højfrekvent svejse spiralfinnerør

Højfrekvent svejse spiralfinnerør er en ny slags varmeoverførselsmateriale, som har træk af slidstyrke og høj effektivitet.Og det er en slags højeffektiv og energibesparende varmeoverførselselement.

Den vedtager højfrekvent svejsespiralteknologi, den nationale patentteknologi med højfrekvente strømforsyninger som varmekilde til at opvarme stålbåndet, stålrøret på samme tid, så det svejses sammen som en helhed.Denne teknologi har karakteristika som høj i termisk effektivitet, stort varmeafledningsområde, lang levetid, områdetilpasningstemperatur, højt tryk osv.

Udbredt i spildvarmegenvinding, petrokemisk industri, kraftværkskedel, economizer, busser, civil bygningsopvarmning, køling, tørring, medicin af trætørring, madtørringssystem og andre industrier.

Fordelene ved højfrekvent svejse spiralfinnerør:

1. Den enkle og økonomiske installation

Den maksimale længde af højfrekvent svejsning med spiralfinnerør kan nå 6 meter, hvilket reducerer samlingspunkterne, hvilket gør installationen mere økonomisk, effektiv og reducerer også sandsynligheden for lækage af samlinger.

2. Nem vedligeholdelse

Efter installationen behøver højfrekvent svejse spiralfinnerør ikke længere vedligeholdes.

3. Høj effektivitet

Varmeafledningsområdet for højfrekvent svejse spiralfinnerør er mere end 8 gange lysrøret. Det indre er glat, så den indre strømningsmodstand er lille.

4. Lang levetid

Finne og rør med høj mekanisk styrke, så trækstyrken er mere end 200 mpa.Både indersiden og ydersiden af ​​røret er alle lavet af varmgalvaniseret behandling.

Svejsbart finnemateriale: kulstofstål, rustfrit stål, legeret stål, korrosionsbestandigt stål.

Svejsbar finneform: ægte tand, tand.


Indlægstid: maj-05-2022